Събития, график за групови тренировки и друга актуална информация търсете на нашата фейсбук страница.

Какво включва тренировката?


 • Функции на торбичката и ефекта от тренировките

  Най-първите движения и упражнения, които Иван Иванов разработва в тренировките си с Bulgarian Bag, са именно упражнения включващи множество мускулни групи в отделно упражнение. В тренировките с Bulgarian Bag треньорът Иван Иванов създава тренировъчна програма, която включва основно упражнения имитиращи различни техники и движения в спорта борба.

  След като подбира определени упражнения, треньорът Иван Иванов моделира тренировки главно за силова издражливост с времетраене от 20 до 60 минути.

  Целта на тренировките за силова издражливост с Bulgarian Bag е да се изпълняват упражненията в серии от 15-20 повторения или от 30 секунди до 1 минути с много кратък интервал на почивка между сериите (около 10 секунди). Ако в тренировката са включени „Suples серии“ тогава без почивка се прави по една серия на упражнение с общ брой 3 различни упражнения и чак тогава се прави кратка 10 секундна почивка преди да се започне следващото упражнение.

  Когато всички тренират с един и същи тренировъчен уред, състезателите могат да се учат един от друг, как да изпълняват правилно упражненията, също така и като отбор заедно да се мотивират един на друг, за да преодолеят натрупаната умора и по-лесно да се справят с целите и задачите относно дадената от треньора тренировка.

  Повишаване на физическите, техническите и волевите качества на високоразрядните спортисти по борба.

  Главната цел в тренировките е да се усъвършенстват упражненията, които включват повече мускулни групи към основно упражнение.

  Точно тези динамички движения помагат за развитието на много физически качества като ловкост, бързина, кординация, равновесие, взривна сила и издръжливост.


Инструктори


 • Ники